Biträdande enhetschef till Onkologens dagvårdsavdelning Västerås

Refnr: 20200426

Vi söker en positiv och engagerad ledare med intresse för utveckling både för medarbetare och verksamhet samt för att skapa bästa möjliga vård för patienten.

Som biträdande enhetschef kommer du i nära samarbete bistå enhetschefen i frågor som rör organisation och verksamhet. Huvudsakliga arbetsuppgiften är att leda, planera och vidareutveckla verksamhet inom givna ramar och tillsammans med enhetschefen leda och fördela det dagliga arbetet. Biträdande enhetschef är direkt underställd enhetschefen och tillsammans utför ni ledarskap i enlighet med regionens chefspolicy.

Onkologikliniken består idag av 130 medarbetare och vården bygger på en helhetssyn av människan vilket innebär att ta hänsyn till fysiska, psykologiska, sociala och existentiella faktorer. Onkologikliniken består av mottagning, dagvårdsavdelning, slutenvårdsvårdavdelning och strålbehandling. Vi behandlar de flesta cancerdiagnoser, undantaget är personer under 18 år, gynekologiska tumörer och leukemi.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med vidareutbildning inom palliativ vård eller onkologi samt kunskap och erfarenhet inom onkologisk vård. Vidare ser vi gärna att du har utbildning och erfarenhet från ledarskap men det är inget krav.

Som person är du trygg och stabil och har förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Du är självgående och driver dina egna processer framåt, tar initiativ och är mål- och resultatfokuserad. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare tar du ansvar för dina uppgifter, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt.

Tillsvidareanställning i grundprofession med chefsförordnande, 75%
Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 10 augusti 2020!

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Pernilla Karlsson
Enhetschef