Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Biträdande enhetschef till Kirurgavdelning 7 akutvård, Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20190311

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Vi söker en positiv och engagerad ledare med intresse för utveckling både för medarbetare och verksamhet samt för att skapa bästa möjliga vård för patienten.

 

Arbetsuppgifter

Kirurgavdelning 7 är en avdelning med inriktning akutvård, traumapatienter, observationer, elektiva intag för bråck, bröst- och plastikkirurgi. På enheten kommer du att ansvara för avdelningens sjuksköterskor och undersköterskor. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med enhetschef och ingår i klinikens enhetschefsgrupp.

Dina arbetsuppgifter består bl a av:

  • schemaplanering och bemanning
  • medarbetarsamtal samt lönekriteriesamtal
  • arbete med avvikelserapporter och förbättringsförslag
  • arbete med ekonomi och gott tänkande för arbetsmiljö
  • kvalitetsutveckling

 

Kvalifikationer

Leg. sjuksköterska eller undersköterska. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av ledarskap samt utbildning inom ledarskap. Vi ser dessutom gärna att du har erfarenhet av kirurgisk vård. 

Du har ett helhetstänk och är öppen och kommunikativ. Du skapar förutsättningar för ett gott samarbete såväl inom den egna verksamheten som med andra enheter och kliniker. Vi tror även att du är lösningsfokuserad i ditt arbete.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Vikariat under ett år med förordnande som biträdande enhetschef 50% och kliniskt arbete 50% i din grundprofession. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast  24 april 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Gustaf Andersson
Enhetschef
021-17 65 68
gustaf.andersson@regionvastmanland.se

Elena Kolesnikova
Vårdförbundet
021-17 35 56

Emma Skruve Eklund
Kommunal
021-17 65 81

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor