Biotekniker till laboratoriemedicin, sommaren 2019

Refnr: 20180966

Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt karriär inom yrket och Region Västmanland. Är du utbildad inom biomedicin eller studerande är det kanske dig vi söker till sommaren 2019.

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning du kommer att arbeta på och vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion.

Alla medarbetare i regionen erbjuds gratis träning på Hälsolyftets träningsanläggningar.

Vi söker dig som är utbildad biomedicinare, biolog eller biotekniker men också dig som fortfarande studerar inom dessa områden. Har du tidigare yrkeserfarenhet ser vi det som mycket meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Semestervikariat till sommaren 2019. Heltid, deltid. Dagtid.

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt: Åsa Jenssen, enhetschef laboratoriemedicin, telefon 021-17 30 00 (vxl)
Facklig företrädare: Henrik Båvenäs, Naturvetarna, 021-17 40 44

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019

Bifoga legitimation/diplom/intyg/betyg från din utbildning i din ansökan.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Läs mer om oss på regionvastmanland.se