Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Biomedicinsk analytiker/Undersköterska med laboratorievana till Ullvi Tuna vårdcentral, Köping

Refnr: 20180976

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som biomedicinsk analytiker/undersköterska på vårdcentralen är ditt arbete varierat och spännande. Du arbetar till största delen med laboratorieverksamhet och egen mottagning men även assistering av läkare och annan personal. En liten del är administrativa uppgifter samt att se till att rum och lokaler är välfungerande och påfyllda. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.

 

Om arbetsplatsen

Ullvi Tuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Ullvi Tuna vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral centralt belägen intill Köpings sjukhus och med bara tre minuters gångväg till buss och järnvägsstation. I direkt anslutning till vårdcentralen finns gratis parkeringsplatser. På enheten finns cirka 34 medarbetare och vi ansvarar för drygt 10 500 listade patienter. Enheten omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator och dietist. Vi har som gemensamt mål att ha en välmående personal som ger en smidig och professionell vård, med respektfullt bemötande, för en allt friskare befolkning. 

Ullvi Tuna vårdcentral erbjuder dig

  • stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • en arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling.
  • hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • en trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling.
  • fördelaktiga personalförmåner, läs mer här https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad biomedicinsk analytiker alternativt utbildad undersköterska med laboratorie- och provtagningsvana. Vi värdesätter att du har tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna kunskap i journalsystemet Cosmic då vi jobbar i det systemet.

Då arbetet är varierat behöver du vara säker och trygg i din profession för att arbeta självständigt. Vidare behöver du vara flexibel, serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga där du relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du tar initiativ när du ser att uppgifter behöver lösas och du lägger energi och engagemang i det du gör. För dig är det också självklart att vara lojal, att bidra till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 19 december 2018! 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Johanna Gyllström
Enhetschef
0221-264 45

Anne-Charlotte Lövgren
Kommunal
anne-charlotte.lovgren@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor