Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Biotekniker till laboratoriemedicin, sommaren 2019

Refnr: 20180966

Vi erbjuder dig stora möjligheter till en fortsatt karriär inom yrket och Region Västmanland. Är du utbildad biomedicinsk analytiker eller studerande är det kanske dig vi söker till sommaren 2019.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken enhet du kommer att arbeta inom och vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion. Alla medarbetare i Region Västmanland erbjuds gratis träning på Hälsolyftets träningsanläggningar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker men också dig som fortfarande studerar och har slutfört termin 2. Har du tidigare erfarenhet av yrket ser vi det som mycket meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Anställningsvillkor

Semestervikariat till sommaren 2019. Heltid eller deltid. Dagtid.


Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!Kontakt: Åsa Jenssen, enhetschef laboratoriemedicin, telefon 021-17 30 00 (vxl)
Facklig företrädare: Henrik Båvenäs, Naturvetarna, 021-17 40 44


Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019

Bifoga legitimation/diplom/intyg/betyg från din utbildning i din ansökan.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.


Läs mer om oss på regionvastmanland.se

 

 

 

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor