Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin i Köping

Refnr: 20190541

Vill du arbeta i ett erfaret team med varierande arbetsuppgifter? Vi söker nu en Biomedicinsk analytiker till Laboratoriemedicin i Köping. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med klinisk kemiska, koagulations och hematologiska analyser, blodgruppsserologi med blodutlämning, akuta molekylärbiologiska analyser samt blododlingar och andra förekommande arbetsuppgifter. 


Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin Västmanland omfattar verksamhet inom specialistområdena klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi och transfusionsmedicin och bedrivs vid de fyra sjukhusen i Västmanland. Vi arbetar för god och rätt vård i rätt tid, säker vård genom högsta medicinska kvalitet och säkerhet samt effektiv resursanvändning genom att använda rätt kompetens på rätt plats och bedriva en verksamhet med en ekonomi i balans. Hela organisationen samverkar utifrån dess olika funktioner för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för att våra medarbetare ska kunna genomföra sitt arbete så att vi tillsammans kan leverera enligt de åtagande och förväntningar som ingår i vårt uppdrag.

Just nu är det till Laboratoriemedicin i Köping som vi söker en ny medarbetare. Här erbjuds våra kunder dygnet runt-service.

Vi är en stabil och kamratlig arbetsgrupp som arbetar i en förändringsbenägen verksamhet med patienten i fokus. Som medarbetare uppmuntras du till delaktighet och dina förslag tas tillvara. Du får möjlighet att påverka ditt arbetstidsschema genom att vi använder ISP (individuell schemaplanering).


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad Biomedicinsk analytiker. Meriterande är erfarenhet av arbete som Biomedicinsk analytiker men vi ser också positivt på dig som är nyutexaminerad.

För att lyckas i arbetet krävs det att du är noggrann, strukturerad och självgående. Vidare samarbetar du bra med andra människor och har en god känsla för service. Grundläggande datorkunskap är ett krav liksom goda kunskaper i svenska språket, både i tal, skrift och läsförståelse


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid
Placeringsort: Köping
Arbetstiderna är varierande med arbete under jourtid.
Tillträde enligt överenskommelse


Välkommen med din ansökan senast 25 augusti 2019


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Catarina Hellberg
Enhetschef
021-481 84 11
catarina.hellberg@regionvastmanland.se

Ylva Rabelius
Vårdförbundet
0221-261 35

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor