Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Biomedicinsk analytiker till Klinisk Patologi

Refnr: 20180930

Vill du arbeta i en stimulerande och utvecklingsorienterad verksamhet med stor teamkänsla är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Arbetet på klinisk patologi innebär att ta hand om och preparera vävnadsprover och med hjälp av olika tekniker och analysmetoder förbereda inför att kunna ställa en korrekt diagnos. Arbetet sker på olika stationer och omfattar alla delar inom histopatologi vilket erbjuder omväxling och en möjlighet till utveckling. Arbetstiden är dagtid, måndag-fredag. 

För dig med extra höga ambitioner kommer det att finnas möjlighet att söka specialistuppdrag vid sidan av rutinverksamheten.

 

Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin Västmanland omfattar verksamhet inom specialistområdena klinisk patologi, klinisk kemi, klinisk mikrobiologi och transfusionsmedicin. Inom klinisk patologi arbetar ett trettiotal medarbetare, biomedicinska analytiker, cytodiagnostiker, läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare och obduktionstekniker. Samarbetet mellan de olika yrkesgrupperna är central för att skapa bra och effektiva flöden. Inom verksamheten pågår en ständig utveckling vilket framöver bland annat kommer att innebära införandet av digital patologi och utveckling av molekylärbiologiska metoder.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för arbetet. Yrkeserfarenhet inom liknande arbete är meriterande, specifikt erfarenhet och kunskap inom histopatologi och/eller immunhistokemi. Vi välkomnar också dig som är nyutexaminerad och sugen att påbörja din yrkesverksamma utveckling.

Vi söker en person som trivs med att bidra till ett gott samarbete med andra och som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du kan samtidigt självständigt planera, strukturera och driva ditt arbete framåt och du är noggrann och mån om att leverera en god kvalitét i ditt arbete. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse. 
Placeringsort: Västerås  

 

Välkommen med din ansökan senast 6 januari 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Rolf Olsson
Biträdande Verksamhetschef Laboratoriemedicin
021-17 40 27

Amanda Isaksson
Vårdförbundet
021-17 37 07

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor