Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Biomedicinsk analytiker till Klinisk kemi, Jourlaboratoriet

Refnr: 20190427

Laboratoriemedicin Västmanland söker nu dig som brinner för det biomedicinska yrket. Vi är en utvecklingsorienterad verksamhet som går en spännande tid till mötes då vi snart kommer att få nya moderna lokaler och instrument. Hos oss får du vara delaktig i utvecklingen och du välkomnas till en stimulerande verksamhet med god stämning och hög teamkänsla.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Inom Laboratoriemedicin Västmanland kan du arbeta inom många spännande områden med en bredd av analyser. Du får hos oss möjligheten att använda dina kunskaper inom de olika disciplinerna som består av kliniskt kemiska och hematologiska analyser, blodgruppsserologi med blodutlämning, akuta molekylärbiologiska analyser samt hantering av blododlingar.

För dig som är intresserad av att få högre behörighet så finns det möjlighet att söka andra specialistuppdrag vid sidan av rutinverksamheten.


Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin Västmanland omfattar verksamhet inom specialistområdena klinisk kemi, klinisk mikrobiologi, klinisk patologi och transfusionsmedicin och bedrivs vid de fyra sjukhusen i Västmanland. Vi arbetar för god och rätt vård i rätt tid, säker vård genom högsta medicinska kvalitet och säkerhet samt effektiv resursanvändning genom att använda rätt kompetens på rätt plats och bedriva en verksamhet med en ekonomi i balans. Hela organisationen samverkar utifrån dess olika funktioner för att kunna skapa de bästa förutsättningarna för att våra medarbetare ska kunna genomföra sitt arbete så att vi tillsammans kan leverera enligt de åtagande och förväntningar som ingår i vårt uppdrag.

Just nu är det inom jourverksamheten i Västerås som vi söker en ny medarbetare. Här erbjuds våra kunder dygnet-runt-hantering. Snart kommer jourlaboratoriet genomgå en ombyggnation för att få moderna lokaler med uppdaterad utrustning.

Vi är en stabil och kamratlig arbetsgrupp som arbetar i en förändringsbenägen verksamhet med patienten i fokus. Som medarbetare uppmuntras du till delaktighet och dina förslag tas tillvara. Du får möjlighet att påverka ditt arbetstidsschema genom att vi använder ISP (individuell schemaplanering).

Besök gärna Region Västmanlands Instagram och ser hur vi jobbar: https://www.instagram.com/regionvastmanland/


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker. Meriterande är yrkeserfarenhet men vi ser också positivt på dig som är nyexaminerad. Vi förutsätter att du har grundläggande datakunskaper samt goda kunskaper i svenska språket där du utan problem kan uttrycka dig i tal och skrift samt ta till dig olika typer av information.

Som person är du trygg i dig själv och visar på gott omdöme i arbetet. Du har en yrkesstolthet och tycker ditt arbete är roligt. I arbetet förekommer det att du byter placering för arbetsuppgifterna, ibland med kortare varsel, varför vi ser att du är flexibel och har en förmåga att ställa om. Du är noggrann och vill leverera en god kvalitet i ditt arbete. Du är strukturerad och har en förmåga att prioritera och planera ditt arbete effektivt. Du trivs också bra i samarbetet med andra människor och kan kommunicera på ett lyhört och smidigt sätt. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse och en vilja att hjälpa andra.


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning, heltid.
Placeringsort: Västerås.
Arbetstiderna är varierande med arbete under jourtid.
Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast  28 juli 2019.

Intervjuer planeras äga rum under v.35 och v.36.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Åsa Jenssen
Enhetschef
021-17 69 78

Sandra Gustavsson
Vårdförbundet
021-17 35 50

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor