Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Biomedicinsk analytiker till Fysiologkliniken, Västerås

Refnr: 20200127


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsbeskrivning

Som biomedicinsk analytiker kommer du att utföra sedvanliga undersökningar inom området klinisk fysiologi, neurofysiologi nuklearmedicin alternativt ultraljud. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär kan komma att förändras över tid.

Utbildningsklimatet är gott och öppet, vi har överlag modern utrustning och fina lokaler. Vi bedriver stora forskningsprojekt och har gott samarbete med Centrum för klinisk forskning. Vi har ingen jourverksamhet utan har familjevänliga arbetstider måndag till fredag.


Om arbetsplatsen

Fysiologkliniken bedriver verksamhet på Västmanlands sjukhus Västerås. Inom kliniken finns möjlighet att arbeta inom områdena fysiologi, neurofysiologi, nuklearmedicin, ultraljud hjärta samt ultraljud kärl. På kliniken arbetar cirka 40 engagerade medarbetare med olika professioner. Det som är viktigt för oss är att vårt arbete håller god kvalité, att vi arbetar i en säker och trivsam miljö samt att alla skall ha möjlighet att utvecklas i sitt arbete. Våra patienter och remittenter skall uppleva att vi har en god serviceanda och ett bra bemötande.


Kvalifikationer

Du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Det är meriterande med inriktning mot fysiologi samt erfarenhet inom neurofysiologi.
För tjänsten ser vi att du har grundläggande datakunskaper framför allt i Officepaketet, samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Du som söker är en flexibel person som ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Vi ser att du är en lugn och stabil person, du kan prioritera och behåller fokus på rätt saker i pressade situationer. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du tycker det är givande att arbeta tillsammans med andra, därför har du god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och har en empatisk sida där du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 26 februari 2020.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Helena Ellvin
Enhetschef
021-17 44 38
Beatrice Zeppenfelt
Vårdförbundet
021-17 35 71

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Biomedicinsk analytiker till laboratoriemedicin, sommaren 2020 Västerås 2020-01-21

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor