Biomedicinsk analytiker till Fysiologkliniken, Västerås

Refnr: 20200127

Arbetsbeskrivning

Som biomedicinsk analytiker kommer du att utföra sedvanliga undersökningar inom området klinisk fysiologi, neurofysiologi nuklearmedicin alternativt ultraljud. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär kan komma att förändras över tid.

Utbildningsklimatet är gott och öppet, vi har överlag modern utrustning och fina lokaler. Vi bedriver stora forskningsprojekt och har gott samarbete med Centrum för klinisk forskning. Vi har ingen jourverksamhet utan har familjevänliga arbetstider måndag till fredag.

Fysiologkliniken bedriver verksamhet på Västmanlands sjukhus Västerås. Inom kliniken finns möjlighet att arbeta inom områdena fysiologi, neurofysiologi, nuklearmedicin, ultraljud hjärta samt ultraljud kärl. På kliniken arbetar cirka 40 engagerade medarbetare med olika professioner. Det som är viktigt för oss är att vårt arbete håller god kvalité, att vi arbetar i en säker och trivsam miljö samt att alla skall ha möjlighet att utvecklas i sitt arbete. Våra patienter och remittenter skall uppleva att vi har en god serviceanda och ett bra bemötande.

Du är legitimerad biomedicinsk analytiker. Det är meriterande med inriktning mot fysiologi samt erfarenhet inom neurofysiologi.
För tjänsten ser vi att du har grundläggande datakunskaper framför allt i Officepaketet, samt goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.

Du som söker är en flexibel person som ser möjligheter i förändringar och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Vi ser att du är en lugn och stabil person, du kan prioritera och behåller fokus på rätt saker i pressade situationer. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du tycker det är givande att arbeta tillsammans med andra, därför har du god samarbetsförmåga. Du är lyhörd och har en empatisk sida där du har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv.

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 26 februari 2020.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Helena Ellvin
Enhetschef
Beatrice Zeppenfelt