Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

BETEENDEVETARE/KURATOR till Skinnskatteberg vårdcentral

Refnr: 20190526

Vår kollega ska vidare till annan tjänst och vi söker dig som vill arbeta på en liten men väl fungerande vårdcentral. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som beteendevetare/kurator arbetar du med bedömningssamtal, krisstöd och behandling. Du genomför samtal, både enskilt och i grupp, och bör vara en van kursledare. Du deltar även i multimodalt rehabiliteringsteam tillsammans med andra professioner. Du är stödjande i processer med patienter och rehabkoordinator i arbetet med Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen och Socialtjänsten. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Skinnskatteberg vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Skinnskatteberg vårdcentral är en liten och väl fungerande enhet. Skinnskatteberg är beläget på ett bekvämt avstånd från hela Mälardalen och Bergslagen. I direkt anslutning till vårdcentralen finns personalparkering. På enheten finns cirka 16 medarbetare; tre distriktsläkare på olika tjänstegrad, 5 distriktsskötersketjänster och en undersköterska. Det är en stabil personalgrupp med ett mycket gott samarbete. Här finns diabetes- och astma/kolmottagning. Här finns även fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist, barnmorska, kurator och en rehab-koordinator. Skinnskattebergs kommun sköter hemsjukvården. Vi ansvarar för ca 4000 listade patienter, en blandning av ortens gamla befolkning, inflyttade barnfamiljer och landsbygdsbefolkning. Man vill kunna söka på hemmaplan för alla sjukdomar och skador, man uppskattar och värnar om sin vårdcentral.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter i en god arbetsmiljö,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Att erbjuda möjlighet till kompetensutveckling,
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer på https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad i KBT steg 1 och som gärna har socionomexamen, är utbildad beteendevetare eller har annan utbildning som bedöms relevant. Meriterande är erfarenhet från primärvården och även fördjupad kunskap i Mindfulness. Goda datakunskaper och kunskap i journalsystemet Cosmic ses även det som meriterande då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du har en personlig mognad, är stabil och trygg i din yrkesroll. I ditt arbetssätt är du professionell och empatisk och ger alltid såväl patienter som kollegor ett respektfullt bemötande. Du arbetar väl i team, är lyhörd och ansvarstagande samtidigt som du är självständig i ditt arbete och agerar efter din egen övertygelse. Att du är strukturerad, planerande och kan prioritera arbetet på ett effektivt sätt är något vi ser positivt på.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, 75-100%, arbetstid dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 31 augusti 2019!


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Lena Alexandersson
Verksamhetschef
072-572 48 88

Sofia Enbom
Enhetschef
0223-471 40

Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor