Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Bemanningsassistent till Vuxenpsykiatri Västmanland

Refnr: 20180259

Har du erfarenhet av administrativt arbete? Har du förmåga och intresse av att hjälpa och se behov i verksamheten som helhet? Vi söker nu två bemanningsassistenter till verksamheten för heldygnsvård. Det kanske är dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

På Vuxenpsykiatri Västmanland välkomnas du som bemanningsassistent till en bred och varierande administrativ roll. Som bemanningsassistent kommer din huvudsakliga arbetsuppgift innebär att bemanna och säkerställa verksamheterna när personalbehov uppstår. Detta innebär inringning av timvikarier och kontakt med befintlig personal om byte av arbetspass och arbetsställe. Vidare ingår schemaläggning och bemanningsplanering på kort och lång sikt. Viss hantering i PA-systemet Heroma ingår samt att vara enhetscheferna behjälpliga med vissa administrativa arbetsuppgifter.


Om arbetsplatsen

Vuxenpsykiatri Västmanland är indelad i tre sektioner: Beroendevård, Länsgemensamma resurser och Öppenvård. Inom sektion Beroendevård och sektion Länsgemensamma resurser är heldygnsvården organiserad och totalt sju enheter finns som ska bemannas dygnet runt.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundläggande gymnasiekompetens. Du har erfarenhet av administrativt arbete och det är meriterande om du har arbetat med schemaläggning och bemanning tidigare. Det är även meriterande med erfarenhet från arbete inom vårdrelaterad verksamhet. Du har goda datakunskaper och goda kunskaper i det svenska språket, muntligt och skriftligt.

Som person ska du vara noggrann, ha förmåga och intresse för att hjälpa andra och kunna se uppdragsgivarens behov. Du ska också kunna organisera och prioritera på ett effektivt sätt och ha en god samarbetsförmåga.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vi söker två personer, tjänstgöringsgrad 75-100%. Kvälls- och helgtjänstgöring kan förekomma.

 

Välkommen med din ansökan senast 10 april 2018.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Cecilia Casparsson Bengtsson
Biträdande verksamhetschef
021-17 42 73

Patrik Kalander
Sektionschef
021-17 42 39

Iréne Grahn
Vision
021-17 36 63

Kenneth Sandell
Kommunal
021-17 58 10

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor