Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnmorskor till Kvinnokliniken, sommaren 2019

Refnr: 20190103

Är du utbildad barnmorska är det kanske dig vi söker till sommaren 2019. Vi har behov av barnmorskor till förlossningen, BB-avdelningen samt vår gynekologiska vårdavdelning.Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsuppgifter som barnmorska på respektive vårdavdelning. (Gynekologi, BB och Förlossningen)


Om arbetsplatsen

Kvinnokliniken bedriver såväl obstetrisk som gynekologisk verksamhet. Inom den obstetriska delen av verksamheten finns specialistmödravård, förlossningsvård, BB-vård samt amnings och BB-återbesöksmottagning. Klinikens gynekologiska vårdavdelning är inriktad på både benign och malign gynekologisk kirurgi inklusive cytostatikabehandling. Inom den gynekologiska verksamheten finns också en dagavdelning för både medicinsk och kirurgisk verksamhet. Kliniken har mottagningsverksamhet både i Västerås, Köping och Fagersta. Kliniken har ca 250 medarbetare.

För dig som bor på annan ort

Det finns möjlighet att hyra personalbostad i Västerås under sommaren. För att hyra ett rum eller om du vill ha mer information, tar du kontakt med Regionhusets reception, ingång 4, på Västmanlands sjukhus Västerås via telefon 021-17 45 30.


Kvalifikationer

Du är legitimerad barnmorska.

Vi söker dig med personlig mognad som är trygg, stabil och har självinsikt. Du är självgående och professionell i din yrkesroll och har ett gott kliniskt omdöme och en värdegrund där humanistisk människosyn genomsyrar agerandet i arbetet. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning för att säkerställa en god vård. Kan du fler språk så är detta en fördel.

Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förmåga att leda och handleda andra genom ett respektfullt och positivt förhållningssätt.


Anställningsvillkor

Semestervikariat till sommaren 2019. Heltid, deltid. Dag, natt.


Kontaktperson: Ann-Lois Ringström och Ann Gräsberg, tel 021-17 52 24
Facklig företrädare för vårdförbundet: Christina Fröjd och Ylva Toivonen, 021-17 31 16


Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2019.


Bifoga gärna yrkeslegitimation och/eller examensbevis från din utbildning i din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.


Läs mer om oss på regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor