BARNMORSKA till Ullvi Tuna vårdcentral, Köping

Refnr: 20190500

Vår kollega ska gå i pension och vi söker dig som vill arbeta på en arbetsplats som värnar om en välmående personal som ger professionell vård.

Du kommer att arbeta i vårt barnmorsketeam med mödrahälsovård som innefattar graviditetskontroller, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovtagning samt STI. Telefonrådgivning ingår också samt kontinuerligt arbete att utveckla verksamheten.

Ullvi Tuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Ullvi Tuna vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral centralt belägen intill Köpings sjukhus och med bara 3 minuters gångväg till buss och järnvägsstation. I direkt anslutning till vårdcentralen finns gratis parkeringsplatser. På enheten finns ca 34 medarbetare och vi ansvarar för ca 10 400 listade patienter. Enheten omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, kurator och dietist. Vi har som gemensamt mål att ha en välmående personal som ger en smidig och professionell vård, med respektfullt bemötande, för en allt friskare befolkning.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Ullvi Tuna vårdcentral och därför verkar vi för

• Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen.
  • Att erbjuda möjlighet till kompetensutveckling,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Fördelaktiga personalförmåner, https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Vi söker dig som är utbildad barnmorska. Du har de kunskaper som krävs för att arbeta självständigt som barnmorska och aktuell erfarenhet av arbete från primärvården är meriterande. Du har goda datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt Obstertrix är meriterande då vi arbetar i de systemen. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du som söker är trygg och stabil i din yrkesroll. Ditt arbete är strukturerat och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar bra med andra människor och har en vilja att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patienter som kollegor. Du bidrar engagerat till nytänkande och till verksamhetens utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 28 juli 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Carina Fogelgren
Verksamhetschef