Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

BARNMORSKA till Sala Väsby vårdcentral, Sala

Refnr: 20190601

Vårt uppdrag har blivit större och vi utökar vår verksamhet. Vill du bli vår nya kollega och jobba på en arbetsplats som värnar om välmående personal som ger professionell vård?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i vårt barnmorsketeam med mödrahälsovård som innefattar graviditetskontroller, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovtagning samt STI. Telefonrådgivning ingår också samt kontinuerligt arbete att utveckla verksamheten.


Om arbetsplatsen

Sala Väsby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Sala Väsby vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral centralt belägen i Sala, med bara 3 minuters gångväg till buss och järnvägsstation. På enheten finns ca 36 medarbetare och vi ansvarar för ca 12 800 listade patienter samt mödrahälsovårdsuppdrag för hela Sala kommun.
Enheten omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnast/fysioterapeut, arbetsterapeut, psykolog, socionom, dietist och administrativt team. Vi har som gemensamt mål att ha en välmående personal som ger en smidig och professionell vård, med respektfullt bemötande, för en allt friskare befolkning.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Sala Väsby vårdcentral och därför verkar vi för

  • Att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • En bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen.
  • Att erbjuda möjlighet till kompetensutveckling,
  • Att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer här https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnmorska. Du har de kunskaper som krävs för att arbeta självständigt som barnmorska och aktuell erfarenhet av arbete från primärvården är meriterande. Du har goda datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt Obstertrix är meriterande då vi arbetar i de systemen. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du som söker är trygg och stabil i din yrkesroll. Ditt arbete är strukturerat och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar bra med andra människor och har en vilja att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patienter som kollegor. Du bidrar engagerat till nytänkande och till verksamhetens utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid förlagd dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 30 september 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Ann Bruce Lundström
Enhetschef
0224-584 38

Louise Berggren
Verksamhetschef
0224-584 22

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Anette Knabäck
Facklig kontakt SRAT
anette.knaback@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor