Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnmorska till Oxbacken-Skultuna vårdcentral, Västerås

Refnr: 20190438

Vår barnmorska ska vidare till annan tjänst och vi söker en ersättare som vill vara delaktig att göra vårdcentralen till en trygg och omhuldande plats för våra besökare. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i vårt barnmorsketeam med mödrahälsovård som innefattar graviditetskontroller, föräldrastöd i grupp, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovtagning samt STI. Telefonrådgivning ingår också samt kontinuerligt arbete att utveckla verksamheten.

Om arbetsplatsen

Oxbacken-Skultuna vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Skultuna. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi satsar på utveckling och arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Vi erbjuder arbete vid en dynamisk vårdcentral som är centralt belägen i Västerås. I direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. På enheten finns cirka 57 medarbetare och vi ansvarar för drygt 14 167 listade personer. Då samtliga yrkeskategorier är samlade kan vi erbjuda våra patienter ett professionellt omhändertagande och gott bemötande.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Oxbacken-Skultuna vårdcentral och därför verkar vi för

  • att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • en bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • fördelaktiga personalförmåner, läs mer i följande länk https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad barnmorska. Du har de kunskaper som krävs för att arbeta självständigt som barnmorska och erfarenhet av arbete från primärvården är meriterande. Du har goda datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic samt Obstertrix är meriterande då vi arbetar i det systemet. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Du som söker är trygg och stabil i din yrkesroll. Ditt arbete är strukturerat och du tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du arbetar bra med andra människor och har en vilja att skapa och upprätthålla goda relationer med såväl patienter som kollegor. Du bidrar engagerat till nytänkande och till verksamhetens utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid vardagar. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 18 juni 2019!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Heike Nykvist
Verksamhetschef
021-17 36 35

Anna Karlsson
Enhetschef
021-17 60 69

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor