Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnmorska till Norberg vårdcentral

Refnr: 20180334

Nu behöver jag utöka vår personalstyrka med en barnmorska. Jag tror att du som söker vill vara med och bidra till ett meningsfullt arbete på vår lilla vårdcentral. Din kompetens behövs! Hör gärna av dig om du vill veta mer. Eva, verksamhetschef.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 
 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med mödrahälsovård, föräldrautbildning, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovstagning samt information och hälsorådgivning. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen
 

Norberg vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Norberg vårdcentral är centralt belägen i Norberg och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Närheten till Fagersta och Avesta gynnar pendlare, både resor med bil och kollektivtrafik. På enheten arbetar totalt 23 medarbetare och vi ansvarar för cirka 5400 listade patienter. Hos oss finns en samlad kompetens bestående av olika yrkeskategorier. All vår samlade kompetens gör att vi kan erbjuda våra patienter ett professionellt omhändertagande och gott bemötande. Vi är den lilla vårdcentralen med det stora hjärtat.

Norberg vårdcentral erbjuder dig

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av öppenhet och harmoni.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • Individuell konsultation hos Regionens pensionshandläggare för pensionsplanering.
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling samt fördelaktiga personalförmåner, läs mer här https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer
 

Vi söker dig som är utbildad barnmorska. Du har de kunskaper som krävs för att arbeta självständigt som barnmorska och har du utbildning i MI, föräldragrupper och sexologi så är det meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har erfarenhet från primärvård och arbete med föräldragrupper. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har vana av journalsystemet Cosmic och Obstetrix då vi arbetar i de systemen samt goda datakunskaper i övrigt.

Du som söker har kunskap och arbetslivserfarenhet som gör dig trygg och stabil i din yrkesroll som barnmorska. Du trivs och arbetar bra i samarbete med andra människor och bidrar gärna med dina specialistkunskaper. Ditt arbete är strukturerat och du tar ansvar för det du förväntas att göra. Du kommunicerar på ett lyhört sätt med såväl patienter som kollegor. För dig är det också självklart att vara lojal, bidra till ett positivt arbetsklimat samt till att medverka i verksamhetens utvecklingsarbete.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 6 maj 2018.


Urvalsarbete och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. 

Vi säger nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. 

Kontaktpersoner

Eva Brunström
Verksamhetschef
0223- 470 14

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor