Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnmorska till Kvinnokliniken mottagning, Västerås/Köping

Refnr: 20200430

Är du legitimerad barnmorska och vill arbeta på mottagning? Vill du ha ett roligt och omväxlande arbete där du får ta eget ansvar och samarbeta med kollegor? Då kanske det är dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som barnmorska på Kvinnokliniken mottagning får du arbeta dagtid i en spännande miljö med varierade arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta tillsammans övriga medarbetare på mottagningarna i både Västerås och Köping.

I uppdraget som barnmorska ingår t.ex. preventivmedelsrådgivning, abortrådgivning, cellprovstagning, diverse administration. Även telefonrådgivning och kontinuerligt arbete med att utveckla verksamheten ingår i ditt arbete.


Om arbetsplatsen

Kvinnokliniken bedriver såväl obstetrisk som gynekologisk verksamhet. Inom den obstetriska delen av verksamheten finns specialistmödravård, förlossningsvård, BB-vård samt amningsmottagning och BB-återbesöksmottagning. Gynekologisk öppenvård bedrivs i Västerås och Köping. Kliniken har en även en gynekologisk vårdavdelning. Vi hanterar cellprovskontroller, patienter med inkontinensbesvär, framfall, endometrios, missfall och de som behöver en abort. Vi har också en jourmottagning dit patienter söker med akuta besvär såsom blödningar och smärta. Mottagningen består av undersköterskor, läkare, barnmorskor och medicinska sekreterare. Här undersöker och behandlar vi i huvudsak gynekologiska sjukdomar i kvinnans alla åldrar.


Kvalifikationer

För tjänsten kräver vi att du är legitimerad barnmorska, har goda kunskaper i svenska såväl i tal som i skrift och har grundläggande datakunskaper. Erfarenhet av mottagningsarbete samt kvinnosjukvård är meriterande.

För att trivas i rollen ser vi att du är självgående och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. I stressade situationer kan du bibehålla lugnet och fokusera på rätt saker. Vidare ser vi att du trivs att arbeta tillsammans med andra och har förmåga att anpassa dig efter rådande situation. I ditt bemötande är du tillmötesgående, empatisk och har ett professionellt förhållningssätt. Ditt sätt att kommunicera med andra utmärks av en tydlighet där du är mån om att det du informerar om når fram.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde hösten 2020.

Placeringsort: Västerås och Köping

 

Välkommen med din ansökan senast 14 augusti 2020.

 

 

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Katarina Lagerby
Enhetschef
021-17 36 74
Ylva Toivonen
Vårdförbundet
ylva.toivonen@reginvastmanland.se
Sandra Hamberg
SRAT
sandra.hamberg@reginvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor