Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnmorska till Hemdal vårdcentral

Refnr: 20180311

Trivs du med att arbeta både självständigt och i team med andra professioner? Vill du bidra med din kompetens i en välfungerande vårdcentral där du får möjlighet att vara delaktig i verksamhetens utvecklingsarbete?

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som barnmorska hos Hemdal vårdcentral arbetar du med mödrahälsovård, smittspårning, föräldragruppsundervisning, preventivmedelsrådgivning/STI förebyggande, gynekologiska hälsokontroller samt information och hälsorådgivning. Du kommer även att samarbeta med BVC och Familjecentrum. I din roll arbetar du såväl självständigt som i team med övriga professioner på vårdcentralen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet.


Om arbetsplatsen

Hemdal vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hemdal vårdcentral är en väl inarbetad och relativt stor vårdcentral i Västerås, lokaliserad vid ingång 19 på sjukhusområdet. I direkt anslutning till vårdcentralen finns personalparkering. På enheten finns cirka 35 medarbetare och vi ansvarar för drygt 11 400 listade patienter. Vår enhet omfattar läkar- och distriktssköterskemottagning, mödra- och barnhälsovård samt rehabenhet med sjukgymnast, arbetsterapeut, kurator/psykoterapeut och dietist.


Hemdal vårdcentral erbjuder dig:

  • Stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • En arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.


Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad barnmorska, gärna med förskrivningsrätt. Det är fördelaktigt om du har erfarenhet av föräldraundervisning samt utbildning inom MI och inkontinens. Erfarenhet från primärvård är meriterande, likaså erfarenhet av journalsystemet Cosmic och Obstretrix.

Som person är du självgående och kan snabbt ändra ditt förhållningssätt vid nya omständigheter. Du arbetar strukturerat och tar ansvar för det du förväntas att göra. Din kunskap och arbetslivserfarenhet gör dig trygg och stabil i din yrkesroll som barnmorska. Din samarbetsförmåga är god och du är tillmötesgående i ditt bemötande till såväl patienter som kollegor. Du bidrar gärna med nytänkande och till verksamhetens utvecklingsarbete.

Anställningsvillkor

Två tjänster:
Tillsvidareanställning, deltid 75%.
Vikariat ett år med möjlighet till förlängning, deltid 75%.

Arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde i augusti eller efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 29 april 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Eva Lundqvist
Verksamhetschef
021-17 47 62

Harriet Lindqvist
Vårdförbundet
021-10 41 62

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor