Barnmorska till Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral

Refnr: 20180273

Jag heter Yvonne och är verksamhetschef på Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral. Just nu rekryterar jag barnmorska och söker dig som vill göra skillnad. Här arbetar vi i nära samarbete med varandra för att skapa trygga möten med våra besökare. Är det dig vi söker eller har du kanske en vän som skulle passa?

Som barnmorska hos oss arbetar du med mödrahälsovård, föräldrautbildning, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovtagning, STI-provtagning samt med information och hälsorådgivning. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet och alla medarbetare förväntas att aktivt delta i det arbetet.

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral erbjuder dig:

• Stimulerande arbetsuppgifter.
  • En arbetsplats där du får ta del av vårdcentralens utveckling.
  • Hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • Individuell konsultation hos Regionens pensionshandläggare för pensionsplanering.
  • En trygg anställning med fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Kolbäck som är öppen tre dagar i veckan. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral är centralt belägen i Hallstahammar och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. På enheten finns ca 35 medarbetare och vi ansvarar för drygt 13 700 listade patienter. På enheten finns läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, läkarsekreterare, dietist, kurator, psykoterapeut och arbetsterapeut. Vi har även MHV och BHV med tillhörande personal. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och flexibel enhet.

Du som söker är utbildad barnmorska med förskrivningsrätt. MI-utbildning eller annan likvärdig utbildning är meriterande samt föräldragruppsutbildning och sexologi. Du har de kunskaper som krävs för att arbeta självständigt som barnmorska. Erfarenhet från primärvård och med föräldragrupper är meriterande. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic och Obstetrix krävs.

Du som söker är positiv, noggrann, målinriktad och självgående. I ditt arbetssätt är du flexibel, professionell och empatisk och ger alltid såväl patienter som kollegor ett respektfullt bemötande. Du arbetar väl i team, är processorienterad och ser positivt på att bidra till verksamhetens utvecklingsarbete.

Tillsvidareanställning.

Heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag.

Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 15 april 2018

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Yvonne Blücher-Svensson
Verksamhetschef