Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnmorska till Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral

Refnr: 20190035

 

Vår kollega har gått vidare till annan tjänst och vi söker dig som vill ta del av vår trivsamma verksamhet. Här arbetar vi i nära samarbete med varandra för att skapa trygga möten med våra besökare. Välkommen med ansökan och kanske är det just du som blir vår nya kollega!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som barnmorska hos oss arbetar du med mödrahälsovård, föräldragruppsundervisning, preventivmedelsrådgivning/STI förebyggande, gynekologiska hälsokontroller, smittspårning samt med information och hälsorådgivning. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet. 


Om arbetsplatsen
 

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en filialmottagning i Kolbäck som är öppen tre dagar i veckan. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral är centralt belägen i Hallstahammar och i direkt anslutning till vårdcentralen finns parkeringsplatser. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. På enheten finns ca 35 medarbetare och vi ansvarar för drygt 13 700 listade patienter. På enheten finns läkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, fysioterapeuter, läkarsekreterare, dietist, kurator, psykoterapeut och arbetsterapeut. Vi har även MHV och BHV med tillhörande personal. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och flexibel enhet.

Vi vill att du ska trivas, må bra och utvecklas med oss på Hallstahammar-Kolbäck vårdcentral och därför verkar vi för

  • att erbjuda stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter,
  • en bra arbetsmiljö med hjälp av vårt hälsoteam som aktivt arbetar tillsammans med personalen,
  • att uppmuntra dig som anställd att ha inflytande och delaktighet i utvecklingsarbetet,
  • en trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling,
  • fördelaktiga personalförmåner, läs här. https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer
 

Du som söker är utbildad barnmorska med förskrivningsrätt. MI-utbildning eller annan likvärdig utbildning är meriterande för tjänsten. Vi värdesätter också erfarenhet av föräldraundervisning och sexologi. Du har med andra ord just de kunskaper och erfarenheter som krävs för att arbeta självständigt som barnmorska. Med fördel har du också erfarenhet från tidigare arbete inom primärvården. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic och Obstetrix då vi jobbar i dessa system.

Som person är du flexibel och självgående. Att du agerar professionellt, är tydlig och har ett gott bemötande är en självklarhet för oss. Arbetet kräver att du har god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt. Vi ser gärna att du bidrar till nytänkande och till verksamhetens utvecklingsarbete. Din kunskap och arbetslivserfarenhet gör dig trygg och stabil i din yrkesroll som barnmorska.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, tjänstgöringsgrad heltid med arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Yvonne Blücher-Svensson
Verksamhetschef
021-17 67 11

Linda Andersson
Vårdförbundet
021-17 67 00

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor