Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Barnmorska till gyn, BB och förlossningen

Refnr: 20200785

Brinner du för ditt arbete som barnmorska och vill arbeta med kvinnan i fokus på en arbetsplats där du får använda hela din kunskapsbredd? Då är det kanske dig vi söker!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Avdelning 85 är en avdelning som består av 18 vårdplatser med inriktning mot gynekologi och obstetrik. Här vårdas kvinnor i alla åldrar. Vi utför planerade/polikliniska gynekologiska operationer, behandlar akuta gynekologiska tillstånd, och kvinnor som vill avbryta sin graviditet. Vi vårdar också kvinnor med gynekologisk cancer och har antenatal platser där vi vårdar gravida kvinnor med komplikationer under graviditeten eller efter förlossningen. Vi har också en dagvårdsavdelning där kvinnor får behandling för gynekologisk cancersjukdom och en mottagning för medicinska aborter.

BB Västerås är en avdelning som har 22 vårdplatser. Här vårdas kvinnor som genomgått en normal graviditet och förlossning eller kvinnor med graviditetskomplikationer och eftervård vid komplicerade förlossningar. Vi ansvarar också för vården av de mammor som är inskrivna på neonatalavdelning 69. På BB utförs provtagning, screeningundersökningar och i särskilda fall lättare behandlingar av de nyfödda barnen. Vi arbetar efter en väl genomarbetad amningsstrategi utifrån WHO-s rekommendationer för ett amningsvänligt sjukhus. Till BB hör även en amnings- och återbesöksmottagning där vi tar emot mammor och barn som gått på tidig hemgång, samt stödjer de mammor som behöver hjälp under hela amningsperioden. 

På förlossningen i Västerås födds ca 3100 barn/år. I första hand tar vi emot patienter i förlossningsarbete men det även många patienter som söker sig till oss akut under sin graviditet på grund av olika graviditetskomplikationer. Vårt mål är att allt arbete utförs med hög kompetens och säkerhet och vi sätter stort värde på att få planera vården tillsammans med patienten utifrån deras önskemål. Arbetet är mycket varierande och stimulerande. Vi arbetar utifrån så kallad parvård – en barnmorska och undersköterska som tillsammans ansvarar för föräldraparet och deras förlossning och i lägger stor vikt på kontinuitet i vården.

Arbetet innebär tjänstgöring dag/kväll/natt. I arbetet på gyn och BB kommer du att arbeta såväl självständigt som i team med övriga professioner. Vi söker i nuläget fler barnmorskor för rotationstjänstgöring mot BB-Gyn och förlossningen. Specificera mellan 2 enheter

Vi erbjuder dig:

  • Ett arbete där du som barnmorska får använda hela din kunskapsbredd.
  • Variation både i arbetsuppgifter och patientmöten.
  • Ett arbete där du gör skillnad och arbetar med kvinnans hälsa på olika sätt.  
  • En trygg anställning med bra förmåner för dig som anställd. Läs gärna mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

 Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet som barnmorska och/eller har arbetat inom akutsjukvård. Ett stort plus är om du har kunskaper i journalsystemet Cosmic och/eller Obstetrix. 

För att passa hos oss ser vi att du är trygg i ditt uppdrag som barnmorska och brinner lika mycket för kvinnans hälsa som vi. Du är en prestigelös, empatisk och flexibel person som har förmåga att läsa av olika situationer. Du trivs i ett varierande arbete som innebär stort samarbete där du även tar ansvar i patientarbetet. Det här är ett jobb för dig som är kommunikativ och har mod att agera även i situationer som ibland kan utmana ditt lugn och fokus.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning heltid, - dag,kväll och natt.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31:a januari 2021.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Karin Hildingstam Hedlund
Enhetschef Avdelning 85
021-17 43 90
Päivi Karmakar
Enhetschef förlossningen
021-17 50 72
Ann-Lois Ringström
Enhetschef BB Västerås
021-17 52 24
Cecilia Stoor
Vårdförbundet
021-17 38 46
cecilia.stoor@regionvastmanland.se
SRAT ett fackförbund inom SACO
08-442 44 60

Liknande tjänster

Ort
Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum
Barnmorska till ungdomsmottagningen i Västerås Västerås 2021-01-11

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor