Barnmorska natt till gynekologisk vårdavdelning 85

Refnr: 20190294

Brinner för du för ditt arbete som barnmorska och vill arbeta med kvinnan i fokus? Då är det kanske dig vi söker!

Hos oss på avdelning 85 välkomnas du till en trivsam arbetsplats där du har en betydelsefull roll som barnmorska. Du kommer att möta och vårda kvinnor i alla åldrar och med olika typer av behov och sjukdomstillstånd. Du kommer att arbeta i team med andra professioner men du kommer också att behöva agera självständigt.

Avdelning 85 är en avdelning som består av 18 vårdplatser med inriktning mot gynekologi och obstetrik. Vi utför planerade/polikliniska gynekologiska operationer och behandlar akuta gynekologiska tillstånd. Vi vårdar också kvinnor med gynekologisk cancer och har antenatal platser där vi vårdar gravida kvinnor med komplikationer under graviditeten eller efter förlossningen. Vi har också en dagvårdsavdelning där kvinnor får behandling för gynekologisk cancersjukdom och en mottagning för medicinska aborter.

Vi erbjuder dig:

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska. Det är meriterande om du har yrkeserfarenhet som barnmorska och/eller har arbetat inom akutsjukvård. Kunskaper i journalsystemet Cosmic och/eller Obstetrix ser vi som ett plus.

Vi söker dig som brinner för att göra skillnad för kvinnors hälsa och som vill arbeta som barnmorska i en bred roll. Du trivs med att samarbeta med andra människor och du relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Eftersom arbetet ibland innebär stressade situationer är det viktigt att du kan bibehålla lugn och stabilitet även då.

Tillsvidareanställning, heltid (tjänstgöringsgrad kan diskuteras), nattjänstgöring. Inom Region Västmanland finns ett lokalt kollektivavtal som reglerar nattarbetstiden till 32 timmar/vecka.

Om du är intresserad av att komma och besöka arbetsplatsen innan du söker så är du välkommen att kontakta Susanne eller Karin, kontaktuppgifter finns längre ner i annonsen.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Susanne Skarps
Enhetschef avdelning 85