Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

AT-studierektor för primärvården till Vårdvalsenheten

Refnr: 20190830

Är du specialist eller ST-läkare i allmänmedicin? Vill du få möjlighet att arbeta riktat mot unga AT-läkarkollegor och vara delaktig i att skapa förutsättningar för ett bra arbetsliv är det kanske dig vi söker. Vårdvalsenheten söker nu en AT-studierektor för AT-läkarnas allmänmedicintjänstgöring. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som studierektor har du ett betydelsefullt uppdrag och viktigt ansvar i AT-läkarnas tjänstgöring inom primärvården som bl.a. innebär att:

  • Delta i rekryteringen och utväljandet av AT läkare.
  • Ansvara för AT-introduktionen i primärvården.
  • Tillsammans med AT-chefen kontrollera förutsättningarna för att AT kan genomföras med god kvalitet på vårdcentralerna samt vara med i processen med utplacering av AT-läkarna på de olika vårdcentralerna i Västmanland.
  • Ansvara för gemensamma utbildningsträffar för AT-läkare under primärvårdstjänstgöringen.
  • Vid problem avseende handledning eller tjänstgöring bistå AT-läkare, handledare och eller/verksamhetschef.
  • Delta i regionens nätverk för AT-studierektorerna och samverka med AT chefen.
  • Samverka med studierektorerna i allmänmedicin i gemensamma frågor.


Om arbetsplatsen

AT-enheten är belägen på Västerås sjukhus och har löpande drygt 70 AT anställda samt AT samordnare och AT chef/övergripande studierektor. Rekrytering sker två gånger årligen tillsammans med AT-studierektorer Kirurgi, Medicin Västerås och Köping, Psykiatri och Primärvård. AT tjänstgöringen är 21 månader och 6 av dem görs i primärvården, som är AT läkarens sista placering. Löpande är det 20 AT läkare placerade på olika vårdcentraler; både i Västerås och i länets mindre orter. Förutsättningarna är varierande men utbildningskvalitén ska vara densamma.

 Region Västmanland genomgår en organisationsförändring som innebär att denna tjänst 2020 kommer att ligga inom Centrum för innovation, forskning och utbildning (CIFU). Inom CIFU kommer även övergripande AT-studierektor och ST-studierektor allmänmedicin att ingå, liksom regionövergripande ST studierektor och studierektor för läkarstudenterna i regionen.


Kvalifikationer

Vi söker sig som är specialist i allmänmedicin eller ST-läkare i slutet av din allmänmedicinutbildning och som känner motivation och engagemang för tjänstens uppdrag och inriktning. Vi ser det som positivt om du sedan tidigare har ledarerfarenhet eller handledarutbildning, det är dock inte ett krav.

Som person är du trygg och positiv. Du har förmåga att leda och handleda utifrån ett respektfullt, rättvist och professionellt förhållningssätt. Du samarbetar gärna med andra och blir en referenspunkt som skapar engagemang och delaktighet. I ditt arbete visar du omdöme vid uttalanden, ageranden och beslut. Du värdesätter olikheter och har en pedagogisk insikt som medför att du utan problem kan anpassa ditt sätt att kommunicera och förmedla budskap till andra.


Anställningsvillkor

20 % tidsbegränsat uppdrag enligt överenskommelse. Tillträde efter överenskommelse. Urvalsarbetet sker löpande.

Välkommen med din ansökan senast 15 december2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Kjell Jansson
Studierektor ST allmänmedicin
070-777 17 09
kjell.jansson@regionvastmanland.se
Terese Ring
Studierektor ST allmänmedicin
021-481 89 12
terese.ring@regionvastmanland.se
Maria Vosough
Övergripande AT-studierektor och AT-chef
021-17 59 30
maria.vosough@regionvastmanland.se
Åsa Söderström
AT-samordnare
021-17 40 39
asa.soderstrom@regionvastmanland.se
Anders Ahlgren
Verksamhetschef Vårdvalsenheten
021-17 57 32
anders.ahlgren@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor