Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arkivarie till Regionarkivet

Refnr: 20190763

Regionarkivet står inför nya utmaningar, digitalisering och uppbyggnad av en ny enhet för central journalutlämning. Vi söker nu dig som vill utvecklas i rollen som arkivarie och bidra till utvecklingen av vår verksamhet.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som arkivarie hos oss fungerar du som sakkunnig inom arkiv- och dokumenthantering och arbetar framförallt med sekretessprövningar men också gallringsutredningar, ordnings- och förteckningsarbete, leveranser, samt med stöd, rådgivning och utbildning i arkivfrågor.


Om arbetsplatsen

Region Västmanland har idag kommit en bit på vägen i arbetet med elektronisk dokumenthantering och har tillsammans med ett flertal andra regioner utvecklat ett e-arkiv. Samtidigt förvaltar Regionarkivet ett bestånd på nästan 20 000 hyllmeter handlingar från 1700-talet och framåt.

Vår organisation är väldigt variationsrik och omfattar allt från sjukvård, tandvård, kultur och trafik. Du kommer att stötta Region Västmanland med din expertis.

Regionarkivet är en del av verksamheten Arkiv, diarium och skanning som ingår i Centrum för Administration, en del av Regionkontoret. Du välkomnas till en arbetsgrupp bestående av arkivarier, arkivassistenter och registratorer. Regionarkivet samt Skanningscentralen finns på Eriksborg, Västerås och det Centrala diariet i Regionhuset, Västerås.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning i arkivvetenskap eller motsvarande utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer relevant. Du har goda IT-kunskaper och goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av arbete inom arkivverksamhet i offentlig förvaltning.

De personliga egenskaper vi värdesätter högt är att du lätt kan samarbeta med olika människor, att du är flexibel, tar egna initiativ samt är kvalitetsmedveten. Du har även en god kommunikativ förmåga. Vidare är du serviceinriktad med ett konsultativt förhållningssätt och har en problemlösande analysförmåga. Som arkivarie får du kännedom om uppgifter som kan vara av känslig natur och det krävs därför att du har en hög integritet.


Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 24 november 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Jan Hallberg
Administrativ direktör
021-17 51 45
Thomas Lund
Vision
021-17 61 79

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Registrator/ dokumentcontroller till Centrala diariet Västerås 2019-11-08

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor