Arbetsterapeuter till Rehabenheten Medicin, Västerås, sommaren 2019

Refnr: 20190105

Vill du vara en del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier till sommaren 2019.

Arbetsuppgifterna är bl.a. funktions- och aktivitetsbedömningar, kognitiva bedömningar, patientbehandlingar, deltagande i rehabplanering och anhörigträffar, förskrivning av hjälpmedel och hembesök. Inom alla verksamheter är teamsamverkan ett stort inslag.

Rehabenheten Medicin Västerås är organiserat i sjukhusförvaltningen, Västmanlands sjukhus. Rehabenheten består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder, psykologer och rehabassistent.

Vi tjänstgör i öppen- och slutenvård inom Geriatrik- och Rehabiliteringsmedicinska klinikerna och Medicinkliniken. Arbetsgruppen består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistent c:a 45 personer.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som arbetsterapeut är det något vi värdesätter men välkomnar även dig som är nyexaminerad. Har du erfarenhet inom något av våra verksamhetsområden är det meriterande.

Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning. Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Semestervikariat. Heltid eller deltid, dagtid.

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Kristina Holmberg
Enhetschef