Arbetsterapeuter till Region Västmanland, sommaren 2024, Västerås

Refnr: 20230989

Vill du vara en del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier till sommaren 2024.

Vi söker arbetsterapeuter till följande verksamheter

• Ortopedklinikens rehabenhet
  • Rehabenheten Medicin
  • Kirurgklinikens rehabenhet
  • Primärvårdens arbetsterapeuter

Om du vill veta mer om de olika arbetsplatserna innan du gör ditt val tipsar vi om att läsa mer här där vi har samlat kortfattad information om varje arbetsplats och de arbetsuppgifter som ingår.

Även om arbetsuppgifterna varierar lite beroende på vilken verksamhet du kommer att arbeta inom, är du en viktig del i arbetet. Vi erbjuder såklart en individuellt anpassad introduktion för just dig.

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut eller studerar till arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som arbetsterapeut ser vi det som meriterande men välkomnar dig som är nyexaminerad. Det krävs goda kunskaper i svenska i både tal som skrift för att säkerställa en god vård, övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. För oss är det viktigt att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till både patient och kollegor på ett lyhört sätt. Du behöver vara självgående och ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Arbetet kräver också att du är flexibel och har förmågan att anpassa dig till nya omständigheter. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du gillar utveckling och utmaningar. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Semestervikariat till sommaren 2024. Heltid eller deltid. Dagtid.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2024

Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Om regionen

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet. Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter. Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här. Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är. Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar. Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt.

Silvia Husum De Utjés
Enhetschef Kirurgklinikens rehabenhet