Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsterapeuter till Primärvården

Refnr: 20181045

Är du en engagerad arbetsterapeut som har ett brett intresse för arbetsterapeutens arbetsfält? Då är det kanske dig vi söker. 


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av minnesutredningar, handrehabilitering och hjälpmedelsutprovning. Tillsammans med andra yrkeskategorier arbetar du i team med multimodal rehabilitering, artrosskola och smärtskola. Arbetet är omväxlande och självständigt och du får möjlighet att lägga upp din egen planering tidsmässigt.

Verksamheten är under utveckling och vi ser gärna att du tycker det är stimulerande med förändringsarbete. Vi erbjuder dig ett varierande arbete i vardagen och trevliga arbetskamrater som du kan utbyta erfarenheter med dagligen. Verksamheten tillhandahåller bil för resor i tjänsten. Vidare erbjuder vi även kompetensutveckling, flextid och friskvårdsbidrag. 


Om arbetsplatsen

Primärvårdens arbetsterapeuter är organiserade under Herrgärdets vårdcentral i Västerås. Enheten har idag åtta arbetsterapeuter anställda och försörjer 15 av länets vårdcentraler med arbetsterapitjänster. 


Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut, gärna med erfarenhet. Eftersom du kommer resa i tjänsten krävs körkort B. Det är meriterande med erfarenhet av handrehabilitering inom primärvården.

Som person är du van vid att självständigt ta ansvar för och strukturera dina arbetsuppgifter. Du är flexibel och anpassar dig efter situationer som dyker upp i arbetet. Det är viktigt att du är lugn och stabil och fokuserar på rätt saker även när det är mycket att göra. En god samarbetsförmåga är viktigt och att du är uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande med andra människor. För att hjälpa patienterna på bästa sätt är det även viktigt att vara kreativ och hitta lösningar.


Anställningsvillkor

Två tjänster, varav en tillsvidaretjänst och ett vikariat till sommaren 2020. Vikariatet kan komma förlängas och det finns möjlighet att söka tillsvidaretjänst i förlängningen. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 27 januari 2019

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Agneta Ejdeblom Karlsson
Enhetschef
021-17 32 19

Annika Östman
Sveriges Arbetsterapeuter
021-17 41 49

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor