Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsterapeuter till kirurgklinikens rehabenhet, sommaren 2020

Refnr: 20200090

Vill du vara en del av en betydelsefull verksamhet där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten? Kanske är det just du som blir en av våra semestervikarier till sommaren 2020.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt. 
 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är en nyfiken legitimerad arbetsterapeut och som vill arbeta på en spännande, kunskapsfylld och varierande enhet. På vår enhet värderar vi högt att ha patienten i fokus samt teamarbete där ditt engagemang blir mycket viktigt. 

Arbetsuppgifterna är attraktiva och varierande och består av bedömningar och behandlingar av patienter i sluten- och öppenvård som vårdas vid några av de kliniker vi arbetar mot. Det viktiga mötet med patienten, utprovning och individuell anpassning av hjälpmedel blir några av dina viktigaste arbetsuppgifter.

Arbetet riktar sig mot kirurgopererade patienter och du arbetar vid avdelning 6, 7 samt 8 inom Kirurgkliniken.


Om arbetsplatsen

Tjänstgöringen vid Kirurgklinikens Rehabenhet innebär ansvar för arbetsterapeutiska- och fysioterapeutiska insatser på Kirurg-, Onkolog-, Infektions-, Kvinno-, Kärlkirurgiska-, Operations-, Urolog- och Öronkliniken. På enheten arbetar fyra arbetsterapeuter och tio fysioterapeuter varav en är enhetschef.

Alla medarbetare i Region Västmanland erbjuds gratis träning på Hälsolyftets träningsanläggningar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som arbetsterapeut ser vi det som mycket meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift är en förutsättning. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.


Anställningsvillkor

Semestervikariat till sommaren 2020. Heltid eller deltid. Dagtid.

För dig som bor på annan ort

Det finns möjlighet att hyra personalbostad i Västerås under sommaren. För att hyra ett rum eller om du vill ha mer information, tar du kontakt med Regionhusets reception, ingång 4, på Västmanlands sjukhus Västerås via telefon 021-17 45 30.


Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2020.


Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Silvia Husum De Utjés
Enhetschef
021-17 36 39

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Arbetsterapeuter till Rehabenheten Medicin, Västerås, sommaren 2020 Västerås 2020-01-22

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor