Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Arbetsterapeut till BUP

Refnr: 20190161

Vill du ha ett arbete där du arbetar för att underlätta vardagen och skapa förutsättningar för delaktighet i aktiviteter för barn och ungdomar med olika psykiatriska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar? 

Då är det kanske dig vi söker till vårt arbetsterapeutteam på Barn – och ungdomspsykiatrin!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 
Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss på Barn- och ungdomspsykiatrin i Västmanland har du ett flexibelt och variationsrikt arbete där du arbetar länsövergripande mot våra öppenvårdsmottagningar i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Vi finns även som en resurs för akutmottagningen, slutenvårdsavdelningen och Ätstörningsenheten. Du är en del av ett mindre arbetsterapeutteam som ser fram emot att få dig som kollega. 

I ditt arbete träffar du barn och ungdomar med olika psykiatriska och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Vi arbetar med vardagsfungerande och fokus ligger på att barnet/ungdomen ska bli så självständigt som möjligt i de aktiviteter den behöver och vill göra utifrån sina förutsättningar. Du kommer också att arbeta mot föräldrar. Arbetet innebär mottagningsbesök och i det dagliga arbetet ingår bland annat att utföra bedömningar, utprovning, samtal och förskrivning av hjälpmedel. Du planerar självständigt din arbetsdag.

Inom kort kommer vi också att ta emot en arbetsterapeutstudent där handledning delvis kommer att ingå i dina arbetsuppgifter tillsammans med dina kollegor.

 

Om arbetsplatsen

Barn- och ungdomspsykiatri Västmanland finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Det är en specialistresurs för barn och ungdomar 0 - 17 år samt deras familjer. Våra öppenvårdsmottagningar finns i Västerås, Köping, Sala och Fagersta. I Västerås finns också länsgemensam resurs med slutenvårdsplatser, ätstörningsenhet och akutmottagning. Vårt mål är att erbjuda vård anpassat efter varje barn- och ungdoms specifika behov.

 

 

Vi erbjuder dig:

  • Ett omväxlande arbete med tvärprofessionella samarbeten och trevliga arbetskamrater.
  • Arbete i en ung verksamhet där du är med och påverkar vårt utvecklingsarbete framåt.
  • Att som arbetsterapeut arbeta med en intressant och komplex målgrupp. 
  • Ett självständigt arbete där du själv projektleder ditt arbetstag och får fatta egna beslut.
  • En bra introduktion och mentor för att du ska komma in i arbetet på bästa sätt.

 

Kvalifikationer

 

 

Du som söker är legitimerad arbetsterapeut och har B-körkort. Det är ett stort plus om du har erfarenhet från yrket eller tidigare arbetat med barn och ungdomar med funktionsnedsättningar. Erfarenhet av arbete riktat mot föräldrar, förskrivarutbildning eller kunskap i systemen Cosmic och webSesam är också meriterande. 

Vi ser att du är en trygg person som tar ansvar och har en bra förmåga att planera din arbetsdag. Du har lätt för att arbeta med olika IT-verktyg och system i det dagliga arbetet, och kan utan problem kommunicera obehindrat i tal och skrift på svenska. I situationer som ibland utmanar ditt lugn och fokus har du en förmåga att prioritera rätt saker och kan fatta egna beslut om så behövs. Det här är ett jobb för dig som trivs i samarbetet med andra människor och som vill ha ett självständigt och innehållsrikt arbete. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid.

Vikariat, heltid till april 2020 med eventuell möjlighet till förlängning.

Tillträde efter överenskommelse.

Bilkörning förekommer i tjänsten.

Här kan du läsa mer om våra förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/  

 

Välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019.

Intervjuer planeras att ske mellan 15-19:e mars.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Ola Broo
Bitr. resultatområdeschef, Barn- och ungdomspsykiatrin
021-17 66 22

Jenny Löfwenhamn
Arbetsterapeut
021-481 86 86

Matilda Johansson
Sveriges arbetsterapeuter
021 – 17 61 67

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor