Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Är du vårdutbildad och vill förstärka vården inom Region Västmanland i samband med Covid-19?

Refnr: 20200232

Med anledning av det nya coronaviruset (Covid-19) har behovet av vårdpersonal ökat. Vi har under den senaste tiden mötts av ett fantastiskt engagemang från människor som vill stötta oss i denna sällsynta situation. Vi behöver ytterligare förstärkning och söker dig som är vårdutbildad och som med kort varsel kan arbeta timmar.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om Tjänsten
Vi riktar oss till dig som är vårdpersonal och som vill ha en tillfällig anställning för att göra en insats i samband med situationen som rör Covid-19. Flera av våra kliniker behöver förstärkning och arbetsuppgifterna varierar utifrån behov och utifrån din erfarenhet/bakgrund. Anställning sker via vår interna bemanningspool som samordnar det övergripande behovet av extrapersonal.

Din bakgrund
Vi söker dig som är undersköterska, sjuksköterska, specialistsjuksköterska, underläkare/legitimerad läkare eller specialistläkare. Har du någon annan vårdrelaterad utbildning välkomnar vi din ansökan också för att möta olika slags behov som kan uppkomma i denna föränderliga situation.

Anställningsvillkor
Timanställning efter behov och utifrån dina förutsättningar.

Välkommen med din ansökan, vi rekryterar löpande!


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Rekryteringsenheten Region Västmanland
rekrytering@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor