Är du sjuksköterska och vill jobba natt?

Refnr: 20200552

Vi söker dig som under nattens timmar jobbar med patienter i behov av dygnet-runt-vård. Vi vill att du som anställd hos oss ska ha bra förutsättningar för återhämtning och ett hälsosamt och hållbart arbete och har därför sänkt veckoarbetstiden för våra medarbetare med nattjänstgöring. Vi söker nattsjuksköterskor till ett flertal kliniker. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Om arbetet

För dig som hittar balansen i att arbeta på natten och återhämta dig under fridagar så finns det flera fördelar med nattarbete. Så här beskriver Kristina, sjuksköterska på Ortopedisk avdelning, hur hon upplever sitt jobb:

"Jag har jobbat natt i 4 år. Jag började jobba natt eftersom vi är mindre grupper som jobbar natt och vi trivs jättebra med varandra. Eftersom vi är färre kommer så kommer man nära de man jobbar med. Vi hjälper varandra och är som en liten familj på natten".

"Om jag jämför med de andra skiften så har jag mer frihet, jag jobbar 32 timmar i veckan och jag upplever att jag hinner göra mer saker hemma också. Sedan är OB en annan fördel, det är skillnad på lönen för tillägget på natten är bra".

Det finns just nu öppningar att arbeta natt på ett flertal kliniker;

• Medicinkliniken Sala
  • Medicinkliniken Köping
  • Medicinkliniken Fagersta
  • Barnkliniken Västerås
  • Vuxenpsykiatrin Västerås
  • Ortopedkliniken Västerås
  • Geriatriska kliniken Västerås

Fyll i när du söker tjänsten vilken verksamhet som lockar mest. Och är du nyfiken så välkomnar vi dig på ett besök eller en hospitering.

Du som söker är legitimerad sjuksköterska med något års erfarenhet inom yrket. Det är meriterande om du har erfarenhet av olika verksamheter och arbetssätt, kanske har du fått erfarenheterna genom att ha varit hyrsjuksköterska. Goda kunskaper i svenska, tal och skrift är krav. Har du även kunskaper i andra språk så är det en merit.

För att vara aktuell för tjänsten så behöver du vara trygg i din yrkesroll, vara självgående och kunna fatta beslut när det krävs. Dina styrkor är att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra människor samt relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. I pressade situationer så är du lugn, stabil samt fokuserad och du kan anpassa dig till nya omständigheter som dyker upp i arbetet.

Tillsvidareanställning, 70-100 % utifrån önskemål. Du som arbetar ständig natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.

Välkommen med din ansökan senast 31 oktober 2020!

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Carina Klasson
Enhetschef Medicinkliniken Sala