Är du läkarstudent och vill stötta i arbetet mot Covid-19 i sommar?

Refnr: 20210329

Är du läkarstudent och vill hjälpa till i arbetet med vaccineringen mot covid-19? Ta chansen och sök, din insats behövs i bekämpningen av pandemin.

Vi närmar oss sommaren och ser succesivt att leveranserna av vaccin ökar, vilket vi är jätteglada för. Vi planerar att vaccinera hela sommaren, allt efter tillgång på vaccin och till det behöver vi din hjälp.

Vaccineringen sker främst dagtid, måndag till fredag på länets vaccinationsmottagningar. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken termin du har avslutat på din utbildning. Efter avslutad termin nio får du arbeta som vaccinatör, innan termin nio kan andra uppgifter vara aktuella som att exempelvis administrera och vara behjälplig vid entréerna.

1177 Vårdguiden uppdateras det fortgående i vilken fas vi är i och hur arbetet med vaccineringen fortlöper.

Vi söker dig som är läkarstudent, främst dig som har slutfört termin nio men du är välkommen att söka även från tidigare terminer. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift och du har gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic. I din ansökan fyller du i vilken termin du har slutfört och bifogar studieintyg.

Om Arbetsplatserna

Intraprenadens vårdcentraler finns i Köping, Kolsva, Hallstahammar, Skinnskatteberg, Norberg, Sala och Västerås och så även vaccinationsmottagningarna. Du meddelar i din ansökan var du är intresserad av att jobba.

Vi erbjuder dig

• Ett meningsfullt arbete att vaccinera länets befolkning,
  • Arbetsplatser som präglas av gemenskap och framåtanda.
  • Genomgång och introduktion i arbetet.

Anställningsform: Allmän visstidsanställning eller timanställning. Sysselsättningsgrad kan variera.

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt men senast 16 maj 2021!

Har du frågor är du välkommen att kontakta bemanning.vaccineringcovid19@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum