Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Applikationskonsult (utvecklare) BI till Centrum för digitalisering

Refnr: 20190471

Vill du arbeta inom ett utvecklingsintensivt område och tillsammans med kompetenta och drivna kollegor på bästa sätt erbjuda och förbättra IT-stödet för regionens patienter, invånare och personal? Då är det kanske dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta med kompetenta och drivna kollegor med vidareutveckling och vidmakthållande av vårt beslutsstödsystem. Du arbetar proaktivt med processer, design och implementation av BI-lösningar för att tillgodose kärnverksamhetens krav och behov rörande uppföljning och analys.

Huvudsaklig arbetsuppgift:

  • Analys av verksamhetskrav och behov ur ett tekniskt perspektiv
  • Modellering, design, utveckling, implementation samt test inom ramen för Region Västmanlands beslutsstödsystem (SAP Business Objects)
  • Framtagande och kontinuerlig uppdatering av teknisk dokumentation
  • Löpande underhåll samt systemkonfiguration
  • Följsamhet till metodik och fastställda processer
  • Medverka i både större och mindre utvecklingsuppdrag och projekt

Om arbetsplatsen

Centrum för digitalisering är Region Västmanlands interna IT-organisation med uppdrag att leverera tjänster inom IT och förvalta vård- och verksamhetssystem för regionens olika verksamheter. Vi arbetar i stora komplexa miljöer, med en stor spännvidd i teknik och processer. Vårt arbete kännetecknas av ständig modernisering, utveckling och stora utmaningar.

Enheten Verksamhetsuppföljning har i uppdrag att på bästa sätt erbjuda stöd till regionens verksamheter som har till uppdrag att följa upp, prognostisera och analysera information inom områdena vårdproduktion, vårdkvalité, ekonomi och personal. Därtill så ansvarar enheten för rapportering till flertalet externa parter (systemleverantörer, myndigheter och register).  På enheten arbetar 12 engagerade medarbetare. Vi utgör en arbetsplats som strävar efter att alltid ligga i framkant inom IT, som uppmuntrar och tillvaratar dina idéer och förbättringsförslag och som investerar i din kompetensutveckling.

Kvalifikationer

Vi söker dig med akademisk utbildning inom systemvetenskap alternativt motsvarande kunskaper lämpliga för rollen. Vi ser att du genom utbildning, alternativt erfarenhet, har goda kunskaper inom ETL och SQL. Kunskap inom dataanalys och datamodellering samt kravhantering och test är meriterande, likaså erfarenhet av rapportverktyg som BO, SSRS och Cognos. Därtill söker vi dig som trivs med och tidigare har arbetet i förändrings- och utvecklingsarbete, gärna utifrån fastställda processer och i projektform. Arbete med BI-lösningar och integrationer är inget nytt för dig och vi ser gärna att du kommit i kontakt med ITIL och systemförvaltningsmodellen PM3. För rollen krävs goda kunskaper i svenska språket, såväl i tal som i skrift.

Som person ser vi att du är kvalitetsmedveten och självgående. Du är noggrann och väl medveten om dina mål och lägger stor vikt vid att leva upp till dessa. Du tar ansvar för din uppgift, strukturerar ditt angreppssätt och driver dina uppdrag framåt. Du besitter en personlig mognad, ser saker i sitt rätta perspektiv och kan anpassa dig efter olika situationer. Service och ett gott samarbete är för dig och oss viktigt, vi ser att vår nya kollega är bemötande, lyhörd och kommunikativ på ett tydligt och pedagogiskt sätt.

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 30 aug. 2019

Intervjuer kommer genomföras under v. 37.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Jonas Lindegren
Enhetschef Verksamhetsuppföljning Centrum för Digitalisering
021-176783
jonas.lundin.lindegren@regionvastmanland.se

Petra Eriksson Hallin
HR konsult
021-481 84 17
petra.eriksson.hallin@regionvastmanland.se

Thomas Lund
Vision
021-17 61 79

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor