Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Applikationskonsult - IT-specialist till Centrum för digitalisering

Refnr: 20190469

Vill du arbeta inom ett utvecklingsintensivt område och tillsammans med kompetenta kollegor som drivs av att förbättra IT-stödet för regionens patienter, invånare och personal? Då är det kanske dig vi söker.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i ett team med IT-nära förvaltning av applikationer inom Elektronisk journal. Arbetet innefattar förvaltning och utveckling. Du arbetar proaktivt för att hitta bra lösningar för verksamheten. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av:

  • Löpande underhåll, systemkonfiguraiton och problemanalyser
  • Kravhantering och test
  • IT- relaterad felsökning/incidenthantering
  • Medverkande i större eller komplexa uppdrag/projekt
  • Även andra uppgifter kan förekomma och arbetets karaktär förändras med tiden i takt med utvecklingen.

 
Om arbetsplatsen

Centrum för digitalisering är Region Västmanlands interna IT-organisation med uppdrag att leverera tjänster inom IT och förvalta vård- och verksamhetssystem för regionens olika verksamheter. Vi arbetar i stora komplexa miljöer, med en stor spännvidd i teknik och processer. Vårt arbete kännetecknas av ständig modernisering, utveckling och stora utmaningar.
 
Enheten Elektronisk journal har i uppdrag att på bästa sätt erbjuda IT-stöd till den verksamhet som hanterar vård- och patientinformation, i syfte att bibehålla och öka patientsäkerhet, vårdkvalitet, effektivitet och att öka möjligheten att arbeta över enhetsgränserna. Här arbetar 25 engagerade medarbetare uppdelade i team om 4-5 medarbetare. Vi drivs av att förbättra förutsättningarna för IT-stöd åt regionens patienter, invånare och personal. Vår arbetssplats utmärks av ett trivsamt och hälsofrämjande arbetsklimat där vi tillsammans strävar efter att alltid ligga i framkant inom IT. Som medarbetare uppmuntras du att komma med idéer och förbättringsförslag som tillvaratas och investeras i din kompetensutveckling.


Kvalifikationer
   

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med databaser, integrationer och testverktyg och har du akademisk utbildning inom systemvetenska ser vi det som meriterande. Det krävs att du har erfarenhet inom områden som SQL, XML, inklusive XSD, kravhantering och test. Har du utbildning inom dessa områden och erfarenhet av testverktyget SoapUI ser vi det som ett plus. För att klara av jobbet ska du ha goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. Meriterande men inte avgörande är kunskap i Cosmic eller annat elektroniskt journalsystem. Förtjänstfullt är även erfarenhet av arbete med hälso- och sjukvårdssystem, administrativa stödsystem och integrationer. Har du tidigare arbetat med ITIL, PM3 eller annan förvaltningsmodell samt inom projekt ser vi det som en fördel. 

Vi välkomnar även dig junior system-/datavetare att ansöka, vi tror nämligen att med hjälp av ditt driv, en god introduktion och överlämning samt våra hjälpsamma medarbetare och en engagerad chef, så lär du dig snabbt. 

Som person söker vi dig med förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete mot uppsatta mål. Under stressade situationer kan du förhålla dig lugn och fokusera på rätt saker. Du är noggrann och mån om att leva upp till kvalitetsstandard och du bidrar till ett gott samarbete med andra. Eftersom du kommer att arbeta inom ett utvecklingsintensivt område ser vi att du har en positiv inställning till allt som framtiden har att erbjuda. Om du vill omges av en härlig arbetsmiljö där goda möjligheter till kompetensutveckling finns är detta den chans du kan ha väntat på. 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning.

Heltid, dagtid. Tillträde under hösten 2019.


Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2019. Intervjuer kommer att genomföras under v. 35 och v. 36

 

Kontaktpersoner

Åsalill Olsson

Enhetschef, Elektronisk journal

021-17 53 05

 

Thomas Lund

Vision

021-17 61 79

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor