Ambulanssjukvården i Västmanland söker sjuksköterskor

Refnr: 20190677

Vi söker dig som vill ha ett utmanande och självständigt arbete samtidigt som du gillar att samarbeta. Vill du använda hela din kompetens och kunskap samtidigt som du får jobba med en patientbredd utöver det vanliga? Lockas du av ett arbete som innebär snabba beslut och problemlösningar? Då kanske det är just dig vi söker!

Som sjuksköterska inom ambulanssjukvården i Västmanland får du jobba med en patientbredd utöver det vanliga och du arbetar i nära samarbete med ambulanssjukvårdare eller sjuksköterska. I uppdraget ingår att utföra alla uppdrag som förekommer inom ambulanssjukvården och tjänstgöring sker dygnet runt.

Tjänsten innehåller mycket utbildning och under introduktionsåret både körutbildning samt flera konceptutbildningar. Vi söker stimulansmedel för vidareutbildningar. Vi ser positivt på rotationstjänst inom eller utanför kliniken för de som önskar.

Ambulanssjukvården Västmanland ingår, tillsammans med akutmottagningen i Västerås, i akutkliniken. Ambulanssjukvården har cirka 34 000 uppdrag per år. Under ambulanssjukvården ligger även Sjukvårdens larmcentral som besvarar drygt 40 000 112-samtal per år. I Västmanland utgår ambulanserna från fyra orter, Fagersta, Köping, Sala och Västerås.

Vi erbjuder dig:

• Utbildning och utveckling i din yrkesroll
  • Goda karriärmöjligheter inom kliniken
  • Individuell schemaläggning och regionens arbetstidsmodell där viss del nattarbete kan ge en lägsta veckoarbetstid på 30,15 timmar.
  • Möjlighet till rotationstjänst inom eller utanför kliniken
  • En trygg anställning och personalförmåner, läs mer här: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Titta gärna på ambulanssjukvårdens film här

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi gör en individuell prövning av din erfarenhet. För anställningen krävs god körvana och tre års sammanhängande körkortsinnehav. Om du har C-körkort är det meriterande. God fysik förutsätts eftersom tunga lyft förekommer i arbetet. Vid anställningsintervjun ingår fysiska tester och körprov. Intyg om simkunnighet på 200 meter ska bifogas ansökan. Intervjuer/tester sker 2/12 samt 3/12.

Tillsvidareanställning heltid med placering inom ambulanssjukvården i Västmanland.

Placeringsorter: Västerås, Sala, Fagersta och Köping

Välkommen med din ansökan senast 24 november 2019!

Vi genomför löpande urval och intervjuer så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga intyg om simkunnighet på 200 meter samt gärna yrkeslegitimation och eventuella betygshandlingar redan med din ansökan.

Titta gärna på Region Västmanlands informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Fredrik Leek
Områdeschef Ambulanssjukvården Västmanland